Skip links

Je droomhuis aankopen

#FindYourFuture

“Voor ons zijn jouw woonwensen leidend. We brengen die eerst gedetailleerd in kaart, waarna we samen met met onze collega’s én ons slimme zoeksysteem Copaan op zoek gaan. Dankzij ons grote netwerk en onze kennis van de lokale markt kunnen we jou precies die woningen aanbieden die jou aanspreken. En als je je keuze gemaakt hebt, helpen we je bij het gehele aankoopproces. Zo ga je van droom naar droomhuis.”

Ingrid Schoonbrood, makelaar en taxateur

BEL ONS DIRECT
PLAN EEN KENNISMAKING

Net aangekocht

4486977afc3677afcb5a5b532a6c8d59

De aankoop van Maxime

Met behulp van Maarten van Vliet Makelaars hebben we onlangs ons droomhuis kunnen kopen. In deze zeer oververhitte markt zijn wij hierbij geweldig goed geholpen! We kijken er naar uit om het huis te gaan verbouwen en hier met ons gezin te gaan wonen. Zonder Maarten was dit ons nooit gelukt!

9425a82bb198271b68e20657cbe1c99d copy

De aankoop van Joris

Maarten denkt heel fijn mee en geeft goede en eerlijke adviezen. Doordat hij meegaat naar elke bezichtiging, bouw je samen een goed persoonlijk contact op, zodat hij ook écht goed wist wat wij zochten. Hij investeert tijd in zijn klanten, wat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed resultaat.

b6d0ef2f0eb0c6033aa81adc9c0ded22

De aankoop van Lisa

Dankzij Maarten van Vliet Makelaars is het mij gelukt een appartement te vinden dat perfect aansluit bij mijn situatie en wensen. De ervaring en kennis van het lokale aanbod zijn hierbij zeker een voordeel geweest. De onderhandelingen werden vlot gevoerd en afgesloten.

Alles begint met een open gesprek over jouw woonwensen. Daarna brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wij zorgen dat jij de beste koop doet

Als je een huis wil kopen, kun je het advies van experts goed gebruiken. Wij begeleiden je bij het hele proces en helpen je jouw droomhuis te realiseren.

Group 238

Intake

Jouw huis, jouw woonwensen. Om goed te begrijpen waar jij naar zoekt, brengen we deze eerst gedetailleerd in kaart. We houden hierbij rekening met toekomstige wensen als kinderen of levensloopbestendig wonen.

Group 239

Zoektocht

Als we weten hoe jouw droomhuis eruit ziet, gaan we samen met ons slimme zoeksysteem Copaan op zoek naar een perfecte match.

Group 242

Bezichtigingen

Hebben we een match? Dan plannen we een bezichtiging om te zien hoe jouw droomhuis op papier voelt in de praktijk.

Group 245

Onderhandelingen

Willen betekent niet automatisch hebben. Wil je tot koop overgaan, dan leiden wij de onderhandelingen om gezamenlijk tot de scherpst mogelijke prijs te komen.

Group 258

Koopovereenkomst

Komen we tot een akkoord? Dan stellen wij samen met jou de koopovereenkomst op om te zorgen dat het huis ook écht van jou wordt.

Group 248

Overdracht

Tijdens de overdracht wisselt de woning officieel van eigenaar. Van willen naar wonen, die felbegeerde sleutelbos is nu eindelijk van jou!

MAAK EEN AFSPRAAK

In het afgelopen jaar hebben we 145 mensen kunnen begeleiden bij het vervullen van hun woonwens. Gemiddeld gaven zij ons een 9,6 als rapportcijfer.

BOEK EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Specialist in Kennemerland en Amsterdam

We werken in de buurten, dorpen en steden die we op ons duimpje kennen. Het zijn de plekken waar we zelf wonen of vandaan komen. Waar we wakker worden, sporten en de kinderen naar school brengen. Waarvan we het karakter door en door kennen. Zo kunnen we jou er alles over vertellen. Want de beste koopervaring gaat verder dan een bezichtiging. Wij helpen je niet alleen bij het aankoopproces, maar geven je bijvoorbeeld ook informatie over de plaatselijke sportvereniging. Over hoe lang het fietsen is naar het station. Of waar ze de beste cappuccino’s maken.

BEKIJK ALLE BUURTEN