Skip links

Aankoopmakelaar in Haarlem nodig?

Wij zijn jouw aankoopmakelaar in Haarlem

Haarlem is de stad waar we aan verknocht zijn. Het is de stad waar we graag doorheen struinen, winkelen en samenkomen. Waar we de leukste koffietentjes en lekkerste restaurants kennen. De stad waarin wij, zonder overdrijven, de expert zijn.  Zodat we je er alles over kunnen vertellen. Want de beste koopervaring gaat verder dan een bezichtiging.

Onze werkwijze

Een bod op een huis plaatsen is niet niks. In je dromen richt je het huis al in en zie je jezelf in je nieuwe woonkamer zitten. Het verschil tussen een goede en een slechte aankoopmakelaar is de kunde om die droom werkelijkheid te laten worden. Wij zijn er als jouw aankoopmakelaar in Haarlem op gericht om jouw gewenste huis zo snel mogelijk aan te kopen. Onze jarenlange ervaring, expertise in het proces en kennis van de markt zorgen altijd voor resultaat.

m-makelaar-haarlem3

Het stappenplan richting jouw toekomst

Stap 1 De zoektocht

Wij kennen Haarlem op zijn duimpje. Met deze kennis weten wij de perfecte match te vinden tussen jouw behoeften en jouw potentiële droomhuis. In deze eerste stap gaan wij op basis van de financiële mogelijkheden en wensen, samen met jou op zoek. Dat doet hij met behulp van de NVM database, collega aankoopmakelaars en zijn persoonlijke contacten.

Stap 2 Bezichtiging

Wanneer je oog op een huis is gevallen, regelen wij een bezichtiging. Hierbij lopen we samen door het huis en bekijken we de woning op kritische wijze. Hoe is het onderhoud van het huis geweest? Wat zijn de gebreken? Welke reparaties of verbeteringen moeten doorgevoerd worden? Zijn er problemen met de buren bekend? Tegelijkertijd peilen we het aantal bezichtigingen en de biedingsprocedure bij de verkopend makelaar.

Stap 3 Onderhandelen

Als jouw aankoopmakelaar in Haarlem adviseert Maarten van Vliet Makelaars je over de beste strategie en het beste bod. Als expert in de markt weten wij precies wat de waarde van een huis moet zijn. Het bod kan voorzien worden van ontbindende voorwaarden. Op basis van deze voorwaarden kan een koopovereenkomst alsnog ontbonden worden. Vaak is het slim om daarnaast extra onderzoek te laten doen om de exacte staat van de woning in kaart te brengen in de vorm van een bouwtechnische keuring.

Stap 4 Koopovereenkomst

Als het bod is geaccepteerd kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Samen met jouw deskundige aankoopmakelaar loop je die samen door om te checken of alles klopt. Als alles in orde is tekenen jij en de verkoper de overeenkomst, pas dan is de koop officieel.

Stap 5 Financiering

Als de koopovereenkomst getekend is moet je de financiering rond zien te krijgen. Een hypotheekadviseur zal aan de hand van de koopsom, verbouwingsplannen, eigen geld en de kosten koper vaststellen welk hypotheekbedrag je nodig hebt. Zodra de financiering rond is, stuurt de bank de hypotheekstukken naar de notaris. Voor de datum van levering zorgt de bank dat de hypotheeksom wordt gestort op de derdenrekening van de notaris.

Stap 6 De overdracht

Na het bepalen van de overdrachtsdatum bereid de notaris de leveringsakte en de hypotheekakte voor. Je krijgt de conceptversie van tevoren toegestuurd en wij controleren de leveringsakte voor je. Na een laatste inspectie van het huis en het opnemen van de meterstanden, bezoek je samen met ons de notaris voor het zetten van de allerlaatste handtekening. Gefeliciteerd. Het droomhuis is van jou!

Neem vandaag nog contact op met ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
biedsystemen-huiskopen

Aanbod

Zit jouw droomhuis hier tussen?

BEKIJK HET HELE AANBOD

Verkocht

Zij gingen je voor!

BEKIJK ALLE HUIZEN

Wat is de volgende stap richting uw toekomst? Houd Maarten van Vliet Makelaars in de gaten voor nieuwe kansen in Haarlem en omstreken. #Findyourfuture.