Skip links

DE MAAND FEBRUARI MET MAARTEN

De maand met Maarten: ‘Een aankoopmakelaar is in de huidige markt essentieel’

De maand met Maarten: ‘Een aankoopmakelaar is nu essentieel’

Een nieuw jaar. Het blijft bijzonder om een jaar lang ergens met veel plezier naartoe te werken en dan begint alles weer opnieuw. Met nieuwe energie en plannen zijn we uit de startblokken geschoten. Inmiddels is Corona een gegeven en moeten we ermee leren leven. Voor de een is dit moeilijker dan voor de ander, maar wennen en accepteren moeten we allemaal. Wij gaan met een positieve blik vooruit.

vraagprijs-bepalen-2

Tijd voor uitbreiding

Gelukkig is het druk op de huizenmarkt in Kennemerland. Om onze kwaliteit te waarborgen heb ik eind vorig jaar besloten dat het tijd is voor groei op diverse gebieden. Met blijdschap introduceer ik onze nieuwe aanwinst Ingrid Schoonbrood, een ervaren Register Makelaar Taxateur die de kneepjes van het vak kent. Hiermee halen we een stuk ervaring binnen en slaan we onze slag in het vergroten en professionaliseren van het team. Ook Joris Hoekstra is vorig jaar begonnen met een aantal dagen ondersteuning op allerlei fronten. Zijn enthousiasme brengt een goede vibe in het team. Met ons team én onze eigen creatieve en professionele werkwijze zijn wij vastbesloten om er een succesvol jaar van te maken.

Vind Maarten van Vliet Makelaars in Heemstede

Deze uitbreiding paste niet meer in mijn kantoor aan huis in Aerdenhout en daarom zijn we verhuisd naar Heemstede. Je vindt ons nu onder de naam ‘Maarten van Vliet Makelaars’ vlak naast station Heemstede/Aerdenhout in kantoorgebouw Kennemerhaghe op de 7e verdieping. Kom een keer langs om te genieten van ons prachtige uitzicht en verse koffie. Een etalage met woningen hebben we daar natuurlijk niet, wel twee alleraardigste huismeesters om jullie welkom te heten als het weer kan. Onze etalage is te bewonderen via de website en social media. Volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn?

biedsystemen-huiskopen

Laat je niet gek maken

Op de huizenmarkt is er nog steeds veel vraag en weinig aanbod. We zien transacties plaatsvinden met prijzen waarvan iedereen vroeger niet durfde te dromen. Terwijl het niet altijd nodig is om duizenden euro’s boven de vraagprijs te bieden. Soms is het verstandiger om goed te luisteren en te wachten op het volgende huis waarmee je wel een goede koop doet. Dat alles duurder wordt, daar kunnen we niets aan doen. Maar je hoeft je zeker niet gek te laten maken. Juist nu is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen om je te begeleiden in deze belangrijke stap in je leven. In samenspraak bepalen we welke strategie het beste is bij het vinden van jouw droomhuis.

Thuis in Kennemerland

Ik kijk uit naar een nieuw jaar met veel gezondheid en steeds minder beperkingen voor iedereen. Een positieve blik op de wereld en creatieve ideeën om elkaar te helpen uit deze tijd te komen. Steun de lokale horeca en winkels zodat ook zij straks weer een stap vooruit kunnen zetten en we ons weer thuis voelen in Kennemerland.

woningmarkt blog november

Hulp nodig?

Wil je een huis kopen of verkopen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je advies nodig over jouw woonwensen? Neem dan contact op met Maarten.

Deel dit op social media