Skip links

DE MAAND MET MAARTEN

De maand met Maarten: ‘Het vizier op de toekomst’

De maand met Maarten: ‘Het vizier op de toekomst’

Een lockdown vlak voor de feestdagen, wintersporters die nog snel naar Oostenrijk vertrokken en protesten in het land: het was een bijzondere decembermaand. Toch is het ook altijd een periode van terugblikken en vooruitkijken en daar neem ik graag nog even de tijd voor.

vraagprijs-bepalen-2

Even terugblikken

Bij Maarten van Vliet Makelaars hebben we een leuk en voorspoedig 2021 gehad. We hebben leuke woningen aangekocht en verkocht, op onze eigen ludieke wijze die bij steeds meer mensen opvalt. Elke keer word ik blij als mensen ons complimenteren met onze manier van presenteren en onze frisse aanpak. Niet alleen door cliënten maar ook door collega’s worden we gezien en dat stemt mij tevreden.

Blik vooruit

Dat betekent natuurlijk niet dat we stilzitten. We blijven kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zo wil ik de focus meer op ons kantoor en onze werkwijze leggen. Maarten van Vliet Makelaar is vorig jaar meervoud geworden en uitgegroeid naar Maarten van Vliet Makelaars. We hebben mensen aangetrokken die dezelfde denkwijze, inzet en passie voor de huizenmarkt hebben en daar willen we meer van laten zien. Het zijn stuk voor stuk experts die inspiratie gaan delen over de buurten die ze kennen. Met Amsterdam-expert Cathelijne in ons team zijn we benieuwd of de hoofdstad ook klaar is voor onze unieke werkwijze. En wellicht dat we dit jaar nieuwe experts aantrekken want ik ben altijd op zoek naar toppers die met dezelfde passie en creativiteit met ons mee willen bouwen aan de toekomst.

biedsystemen-huiskopen
Foto 21

Blik op de markt

Vakantieperiodes zijn van oudsher periodes dat mensen minder met woningen bezig zijn. Maar door de krapte op de markt is het misschien juist een goed idee om je woning aan te melden. Er is weinig concurrentie van andere woningen en voldoende vraag. Dit zagen we tijdens de kerstvakantie weer met 40 bezichtigingen en 20 mensen op de wachtlijst voor een woning in Aerdenhout. Dat het een superleuk en goed onderhouden huis was hielp misschien ook wel mee.

Plannen voor 2022

Wat zijn jouw plannen voor 2022? Of je nou verhuisplannen hebt of wilt weten wat je huis waard is, neem contact met ons op want we drinken graag een kop koffie om van gedachten te wisselen.

maarten van vliet makelaars - huizenprijzen

Hulp nodig?

Wil je een huis kopen of verkopen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je advies nodig over jouw woonwensen? Neem dan contact op met Maarten van Vliet Makelaars.

Deel dit op social media