Skip links

DE MAAND MET MAARTEN

De maand met Maarten: ‘Hoe krijgen jullie het voor elkaar?’

De maand met Maarten: ‘Hoe krijgen jullie het voor elkaar?’

“Dat huis stond al drie jaar te koop bij een andere makelaar en Maarten van Vliet Makelaars lukt het om binnen een week een sticker met verkocht op het te koopbord te plaatsen. Hoe doe je dat?” Die vraag kreeg ik afgelopen week toen ik op de opening stond van personal training studio Daadkracht in Heemstede.

maarten van vliet makelaars - huizenprijzen

Een mooie vraag. Ik vertelde over onze positieve en frisse aanpak en onze marketingstrategie die werkt. En dat de verkoopster vertelde dat een ander soort kijkers kwamen bezichtigen dan bij de vorige makelaar. Zo’n vraag bevestigt voor mij dat we opvallen en dat mensen zich vragen gaan stellen over onze succesformule. Een mooi compliment.

Onderzoek de opties

Op de markt zie ik een steeds grotere tendens van mensen die een stap willen maken. Dan wel groter dan wel kleiner, maar mensen zijn bezig met verhuizen. Inmiddels hebben we best een grote groep mensen in ons bestand die een nieuwe woning zoeken. Weet je iemand die wil verhuizen of speel je zelf met het idee om je huis te verkopen, onderzoek dan eerst de mogelijkheden. Een verhelderend gesprek kan al helpen om je toekomstplannen vorm te geven. En dan kan de conclusie ook zijn dat je gewoon lekker moet blijven wonen waar je nu zit.

vraagprijs-bepalen-4
maarten van vliet makelaars

Wintertijd

Verder breekt het einde van het jaar zichtbaar aan. De blaadjes van de bomen kleuren van groen naar geel naar bruin. Een mooie tijd om van de omgeving te genieten. Ik doe dat vaak met de honden. Ook merk ik dat de feestdagen eraan komen. Traditioneel een tijd om verkoopplannen even uit te stellen en je lekker met familie en vrienden te omringen. Maar heb je toch plannen, dan is dit niet per definitie een slechte tijd om je huis te verkopen. Het regent meer en je woning ziet er zomers mooier uit maar omdat er weinig aanbod is en veel vraag naar woningen kan je huis juist extra opvallen als je het nu te koop zet.

Hulp nodig?

Wil je een huis kopen of verkopen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je advies nodig over jouw woonwensen? Neem dan contact op met Maarten van Vliet Makelaars.

Deel dit op social media