Skip links

DE MAAND MAART MET MAARTEN

De maand met Maarten: ‘Nieuwe deuren openen’

De maand met Maarten: ‘Nieuwe deuren openen’

Langzaam maken we ons op voor de zomervakantie, maar voordat het zover is openen we nieuwe deuren. Achter de schermen vindt er een wisseling van de wacht plaats, we zetten voet in Amsterdam én er volgen wat wijzigingen vanaf juli. In deze Maand met Maarten praat ik je helemaal bij.

Wisseling van de wacht

Het was wel even schrikken maar Marleen heeft ons plotseling verlaten. Wij hebben altijd fijn met haar samengewerkt en ze stond dag en nacht klaar voor ons en onze cliënten. Wij gaan haar missen en wensen haar heel veel plezier en succes in de toekomst. Tegelijkertijd is deze situatie een kans om onze processen weer eens goed door te lopen en te verbeteren, zodat we iedereen nog beter van dienst kunnen zijn. Ik ben blij met de komst van Jacqueline Vergnes per 1 juli. Ik denk dat we met een ervaren kracht als Jacqueline een slag kunnen maken en de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen vergroten. Jacqueline welkom bij de club!

Voet zetten in Amsterdam

Met de komst van Cathelijne is inmiddels onze eerste voetafdruk in Amsterdam gezet. Met 70 bezichtigingen en 30 mensen op de wachtlijst heeft zij de Paramaribostraat 156-1 glansrijk verkocht voor bijna meer dan € 200.000 boven de vraagprijs. En we zijn pas net begonnen in de hoofdstad. Ook voor woningen in Amsterdam staan wij dus voor jullie klaar.

De markt in juli

Per 1 juli is er een nieuw taxatierapport. Dit rapport wordt een uitgebreider rapport met meer oog voor de onderhoudsstaat en duurzaamheid van een woning. Voor ons spannend om te zien hoe dit precies zal zijn en hoeveel meer tijd we bezig zijn met een rapport. De kosten zullen naar verwachting hoger worden omdat het uitwerken meer tijd vraagt. Ook begint de vakantie in juli en de markt zal met deze schaarste wel doorlopen. Maar midden in de vakantie is het meestal wat rustiger. Voor ons een mooi moment om een aantal leuke woningen voor te bereiden en ook om de beurt even naar de zon te vertrekken om op te laden. Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie en tot snel!

Hulp nodig?

Wil je een huis kopen of verkopen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je advies nodig over jouw woonwensen? Neem dan contact op met Maarten van Vliet Makelaars.

Deel dit op social media