Skip links

DE MAAND MAART MET MAARTEN

De maand met Maarten: ‘Tijd voor tuin’

De maand met Maarten: ‘Tijd voor tuin’

Verbazingwekkende transactiebedragen, een drukke agenda en voorbereidingen op de lente: zo zag de maand maart eruit bij Maarten van Vliet Makelaars. De huizenprijzen blijven gekkenwerk, deze maand hebben we een woning verkocht voor meer dan € 200.000,- boven de vraagprijs. Het aanbod is schaars, maar er komen een aantal leuke woningen aan met mooie tuinen. We maken ons klaar voor zonnigere tijden!

Lente in de lucht

Voel je het al? Het is langer licht, de vogels fluiten en het wordt steeds een beetje warmer: de lente is begonnen. We trekken er weer op uit en stiekem neem ik ook vaker een kijkje op het strand. Heerlijk met mijn voeten in het zand langs de zee. Dit verveelt nooit maar de lente maakt het een stuk aangenamer.

Tuin tips

Dit is dan ook de beste periode om de tuin klaar te maken voor de lente en de zomer. Hoe zit dat ook alweer met het gras? Is je zwembad al schoongemaakt? Of zijn je bomen en struiken al gesnoeid? Tijd om je tuin in te duiken en aan de slag te gaan. Daarom komen we binnenkort met allerlei leuke tips om je te helpen en je het leven makkelijker te maken. Deze tips zijn natuurlijk extra belangrijk als je je woning de komende tijd wil verkopen. Jouw tuin ziet er straks nog mooier uit en je huis wordt meer waard.

tuin
biedsystemen-huiskopen

Samen zaaien voor de toekomst

Alvast een persoonlijke tip van mij: vergeet niet bloemen te zaaien voor de bijen en af en toe de vogels bij te voeren. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoeveel verschillende vogels er hier te zien zijn. Sturen jullie mij een mooie tuinfoto of een extra tip? Je huis en tuin klaarmaken is nog leuker als je het samen doet.

#FuelYourFuture

Hulp nodig?

Wil je een huis kopen of verkopen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je advies nodig over jouw woonwensen? Neem dan contact op met Maarten van Vliet Makelaars.

Deel dit op social media