Skip links

DE MAAND MAART MET MAARTEN

De maand met Maarten: ‘Vroeg zomer in de makelaardij’

vraagprijs-bepalen

De maand met Maarten: ‘Vroeg zomer in de makelaardij’

We zijn de maand februari goed begonnen. Het team staat als een huis en we raken steeds meer op elkaar ingespeeld. We verbeteren onze processen en strategieën en hebben weer een paar leuke acties voor jullie in petto. Ook krijgen we nieuwe woningen in de verkoop en hebben we mooie woningen aangekocht voor onze cliënten. En dat is niet gemakkelijk in deze tijd.

biedsystemen - huizenprijzen

Subtropische temperaturen

De temperaturen gingen van -12 naar 16 graden, maar op de huizenmarkt is het vooral subtropisch. We hebben een aantal transacties mogen noteren waarbij we ons bijna niet meer verbazen over biedingen van meer dan € 50.000,-, € 100.000,- of soms wel € 150.000,- boven de vraagprijs. Was de vraagprijs te laag of zien we mensen nu gekke sprongen maken om toch maar een woning te kopen? Feit blijft dat de vraag nog steeds heel erg groot is en het aanbod droogt op. Dus wanneer je je woning wilt verkopen voor de beste prijs dan is dit het moment om ons in te schakelen.

Succesvolle transactie

Zelf hebben we een mooie transactie mogen doen op de Westerduinweg 32. Nadat we de vraagprijs verlaagden, hebben we deze villa binnen een week verkocht voor de vraagprijs. Wij zijn blij voor de verkopers en dankbaar dat we deze transactie mochten begeleiden. Het was een feestje om deze prachtige woning met unieke ligging te verkopen. Wij begrijpen volledig waarom de kopers voor deze woning gevallen zijn.

biedsystemen-huiskopen

Houd ons in de gaten

Houd komende maand de HiK (Heemstede in Kaart magazine) in de gaten want daar vind je een leuke verrassing om alvast wat kleur aan je toekomst in Heemstede te geven. En volg je ons al op Facebook, Instagram en LinkedIn? Zo blijf je op de hoogte van ons aanbod, tips én het laatste nieuws op de woningmarkt!

Hulp nodig?

Wil je een huis kopen of verkopen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je advies nodig over jouw woonwensen? Neem dan contact op met Maarten van Vliet Makelaars.

Deel dit op social media