Skip links

maarten-team

Maarten

Maarten had als kind al een gezonde fascinatie voor huizen en vroeg zich vaak af wat de waarde was van zijn ingenieuze boomhut. Geen wonder dat hij er twintig jaar later voor koos om zijn tanden in de makelaardij te zetten en niet meer los te laten. Twee jaar geleden begon hij voor zichzelf. Met een duidelijk doel voor ogen: De ervaring voor zijn cliënten verbeteren. Een persoonlijke, moderne en out of the box benadering die ze helpt op weg naar het kopen of verkopen van hun huis.

MAIL MAARTEN
JACQUELINE-WEBSITE-2

Jacqueline werkt met Maarten

De rode draad in de carrière van onze Office Manager Jacqueline Vergnes is de klant centraal stellen. Met haar brede ervaring in diverse sectoren weet zij als geen ander een balans te vinden in wat de klant wil en hoe wij daarop aan kunnen sluiten. “Maarten van Vliet Makelaars is toegankelijk, zakelijk, doordacht en toch speels. Maarten kijkt verder dan de gebaande paden van de makelaardij. Dat past bij mij en mijn brede blik. Ik kijk ernaar uit om mijn veelzijdigheid in te zetten, onze belofte waar te maken en geïnspireerd te raken door de onconventionele manier van werken.”

MAIL JACQUELINE
ingrid-team

Ingrid werkt met Maarten

Met Ingrid Schoonbrood hebben we een zeer ervaren makelaar in huis gehaald. Met haar kennis, netwerk en enthousiasme voor het vak bouwt ze mee aan de groei van Maarten van Vliet Makelaars. “Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan, toekomstgericht werken in plaats van vasthouden aan oude structuren. De innovatieve werkwijze van Maarten spreekt mij aan, ik ben toe aan vernieuwing. Ook wil ik mensen meegeven dat het inschakelen van een makelaar echt van meerwaarde is. Bij elke grote aankoop helpt expertise je verder.”

MAIL INGRID
joris-team-2

Joris werkt met Maarten

Joris Hoekstra is piloot, maar besloot zijn tanden in een studie tot makelaar te zetten. Die ommezwaai kwam niet geheel uit de lucht vallen. Joris heeft altijd al iets met sales gehad, maar hecht vooral veel waarde aan het menselijke aspect. Als Assistent Register Makelaar bij Maarten van Vliet Makelaars ondersteunt hij cliënten bij hun proces en bouwt hij aan ons netwerk. ‘We zijn niet bezig met pushen, maar denken echt mee op een menselijke en laagdrempelige manier. Dat past mij goed. Ik ben gewend om gestructureerd te werken en met een rustige analytische blik de opties in kaart te brengen voordat we overgaan tot actie. Rust moet de leidraad zijn, niet de markt.’

MAIL JORIS
cathelijne-team

Cathelijne werkt met Maarten

De veelzijdige Cathelijne is door haar ervaring met recht routinier te noemen. Haar brede interesse, nieuwsgierigheid en voorliefde voor mensen én huizen passen perfect binnen het team van Maarten van Vliet Makelaars. “Wat me aanspreekt aan de werkwijze van Maarten is dat het vernieuwend, pro actief en transparant is. Geen opgeblazen praatjes, maar waarmaken wat je zegt. Dat past bij mij en daarom voel ik mij – om in makelaarstermen te blijven – thuis in het team. Als makelaar is het voor mij de kunst om iedere keer weer een dusdanig resultaat te behalen dat mensen hun leven lang bij me terugkomen.”

MAIL CATHELIJNE
laurens - maarten van vliet makelaars

Laurens werkt met Maarten

De sportieve Laurens fietste als tienjarig jongetje al door de buurten van Kennemerland en vroeg zich dan af waar hij later zou willen wonen en hoe de huizen er van binnen uit zouden zien. Geen wonder dat deze buurtkenner nu als makelaar in opleiding bij Maarten van Vliet Makelaars werkt. “Wat ik fijn vind is dat we hier op een toegankelijke manier te werk gaan. Er is een mooie balans tussen hard werken, creativiteit en kunnen lachen met elkaar, onderling en naar klanten toe. Ik vind het bijzonder om mensen bij zo’n serieuze stap te begeleiden en kijk ernaar uit om de komende jaren verder te groeien in het makelaarsvak.”

MAIL LAURENS