Skip links

Je huis laten taxeren

#FindYourFuture

“Elke aan- of verkoop begint met het ontdekken van wat jouw startpunt is. Zit je zogezegd op zilver of op goud? We komen graag bij je langs om de waarde van je huidige of toekomstige huis te bepalen. We nemen hierbij alles mee in de beoordeling, zowel de locatie, voorzieningen, bouwstaat, oppervlakte als inhoud van het huis. Maar bijvoorbeeld ook of er zonnepanelen op het dak liggen. Is er misschien een extra asset, zoals een zwembad of een garage? Of een schitterende eikenboom op het gazon?”

Ingrid Schoonbrood, makelaar en taxateur

BEL ONS DIRECT
PLAN EEN KENNISMAKING

We weten wat we doen

Taxaties voeren we uit aan de hand van erkende standaarden. Onderstaande certificaten getuigen daarvan.

Zo taxeren we jouw woning

Een goede taxatie berust op objectief waarneembere elementen. Die geven namelijk de feitelijke waarde van je woning weer. We brengen nauwkeurig in kaart hoe jouw huis er bijstaat en bepalen wat dat betekent voor de waarde.

Group 211

Inhoud en oppervlakte

Size matters. De afmetingen van de woning en het perceel behoren tot de belangrijkste basisindicatoren voor de waarde van je woning.

Group 214

Staat

In welke staat verkeert de woning? Een perfect onderhouden huis is logischerwijs meer waard dan een woning in verouderde toestand.

Group 205

Bestemmingsplan

Een inpandige praktijk of een logement in het tuinhuis? Als er opties zijn, kan dat positieve invloed hebben op de waarde van de woning.

Group 208

Juridische zaken

Op onroerend goed zijn diverse juridische bepalingen van toepassing. We bepalen hoe die de waarde van jouw woning beïnvloeden.

Group 215

Omgeving

Locatie zegt misschien niet alles, maar wel veel. In sommige gevallen is locatie zelfs de zwaarstwegende factor voor de huidige waarde van de woning.

Group 249

Woningmarkt

Markten zijn altijd in beweging. Wij houden scherp in de gaten welke kant de huizenmarkt opgaat én hoe je dat terugziet in jouw woningwaarde.

MAAK EEN AFSPRAAK

Benieuwd naar de waarde van je huis?
Gebruik onze eenvoudige tool en ontdek het meteen!

NEEM CONTACT OP

Specialist in Kennemerland en Amsterdam

We werken in de buurten, dorpen en steden die we op ons duimpje kennen. Het zijn de plekken waar we zelf wonen of vandaan komen. Waar we wakker worden, sporten en de kinderen naar school brengen. Waarvan we het karakter door en door kennen. We weten of er wachtlijsten zijn bij de plaatselijke sportvereniging. Over hoe lang het fietsen is naar het station. Of waar ze de beste cappuccino’s maken. Waardevol voor aankoop, verkoop én voor taxaties.

BEKIJK ALLE BUURTEN