Skip links

Je huis goed verkopen

#FindYourFuture

“We zijn uniek in hoe we innovatieve marketing gebruiken om voor een huis de aandacht te genereren die het verdient. Daarmee krijgen we jouw huis bij de juiste mensen op het vizier. Zo krijg je serieuze biedingen, houd je controle over de verkoop en kun jij je focussen op je eigen toekomst.”

Maarten van Vliet, makelaar en taxateur

BEL ONS DIRECT
PLAN EEN KENNISMAKING

Recentelijk verkocht

4486977afc3677afcb5a5b532a6c8d59

De verkoop van Maxime

“Wij hebben gekozen voor Maarten van Vliet, omdat hij niet alleen makelaar is, maar ook op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden om je huis te vermarkten. Vanaf het eerste moment hadden we een goed contact. Er is goed geluisterd naar onze wensen en gedurende de verkoop hebben we op een prettige manier contact gehouden.”

9425a82bb198271b68e20657cbe1c99d copy

De verkoop van Lisa

“Ingrid heeft ons optimaal begeleid bij de verkoop van onze woning. Ze heeft ervaring met de markt en weet de beste balans te vinden in het vertegenwoordigen van onze belangen als verkopende partij alsmede die van de aankoopde partijen. Echt een topmakelaar.”

b6d0ef2f0eb0c6033aa81adc9c0ded22

De verkoop van Joris

“De verkoop is heel soepel verlopen. We hebben goed advies gekregen over de vraagprijs en de manier van onderhandeling, waarbij we steeds goed op de hoogte zijn gehouden van de ontwikkelingen. Maarten van Vliet Makelaars is een fijn team om mee te werken. Persoonlijk, eerlijk en accuraat!”

Dankzij onze kennis van de lokale markt kunnen we een heel nauwkeurige inschatting maken van wat je woning kan opbrengen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wij zorgen dat jij je huis optimaal verkoopt

Als je je huis gaat verkopen, komt er veel op je af. Met onze ervaring en expertise helpen we je om tot een optimale verkoop te komen.

Group 211

Kick-off

Jouw woning, jouw wensen. We beginnen het traject met het bepalen van wat een optimale verkoop inhoudt en stemmen onder andere de planning af.

Group 214

Marketingplan

Vervolgens bepalen we hoe we jouw woning onder de aandacht brengen. We hebben een unieke mix aan middelen, die we kunnen toepassen op elk project.

Group 205

Bezichtigingen

Hebben we de aandacht? Dan plannen wij bezichtigingen in met potentiële kopers, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat deze plaatsvinden op momenten die jou goed uitkomen.

Group 208

Bepalen tactiek

Hebben we een match? Dan bepalen we de meest effectieve onderhandelingstactiek, essentieel voor de gesprekken met potentiële kopers.

Group 215

Onderhandelingen

Is de tactiek duidelijk? Dan voeren we onderhandelingen om tot het beste resultaat te komen, zowel qua voorwaarden als qua opbrengst.

Group 249

Verkoop

Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen, regelen we alle praktische zaken voor je, zodat je de verkoop succesvol en zonder stress kunt afronden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Met een set aan effectieve marketingtools

We hebben meerdere innovatieve tools beschikbaar om je huis de aandacht te geven die het verdient. En het op het vizier te krijgen van mensen die potentieel interesse hebben. Dankzij onze unieke aanpak op social media kunnen we net dat extra stapje zetten waardoor jij uiteindelijk het beste resultaat behaalt.

Group 182

Custom
brochure

Group 177

Social
marketing

Group 173

Video
marketing

Group 126

Buurtbrief

Group 303

Opvallend
makelaarsbord

Group 134

Stylisten

Group 259

Groot
netwerk

Group 170

Foto’s
en 360° foto’s

In het afgelopen jaar hebben we 145 mensen kunnen begeleiden bij het vervullen van hun woonwens. Gemiddeld waardeerden ze ons werk met een 9,6. Een cijfer waar we heel trots op zijn.

PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Specialist in Kennemerland en Amsterdam

We werken in de buurten, dorpen en steden die we op ons duimpje kennen. Het zijn de plekken waar we zelf wonen of vandaan komen. Waar we wakker worden, sporten en de kinderen naar school brengen. Waarvan we het karakter door en door kennen. Zo kunnen we jou er alles over vertellen. We zijn namelijk niet alleen innovatieve verkoopmakelaars, maar ook gedreven aankoopmakelaars en weten dat de beste koopervaring verder gaat dan een bezichtiging. Zo weten wij bijvoorbeeld ook of er wachtlijsten zijn bij de plaatselijke sportvereniging. Over hoe lang het fietsen is naar het station. Of waar ze de beste cappuccino’s maken.

BEKIJK ALLE BUURTEN