Skip links

Van Vollenhovenlaan 1
Aerdenhout

Vraagprijs
Koopprijs
€ 3.200.000,- k.k.
Woonoppervlakte
257 m2
Type
Woonhuis
Bouwjaar

Kenmerken

Status
Ingetrokken
Perceel OPP.
10.730 m2
Aantal Kamers
10
Aantal Slaapkamers
5
Aanvaarding
In overleg

Van Vollenhovenlaan 1 te Aerdenhout

Een echte Aerdenhoutse jaren 70 villa met een eigen bos op een perceel van iets meer dan 10.000 m2. Hier woon je privé in het groen en toch dicht bij alle voorzieningen. Je kunt ervoor kiezen deze villa te moderniseren of een geheel nieuwe moderne villa te bouwen. De keus is aan jou!
Vroeger behoorde het gehele perceel toe aan de familie Bunge. Zij bouwden in 1911 een villa die ze “Kareol” noemden. Rond 2000 is er een luxe appartementencomplex gekomen maar in de zuidpunt van het oorspronkelijke perceel bevindt zich nog deze unieke villa.

Leef je uit in Aerdenhout
Tussen de klotsende golven van Zandvoort en het drukke stadse leven van Haarlem kom je hier, in het prachtige duingebied, ultiem tot rust. Schitterende huizen, ruimtelijk wonen en prachtige wandelingen in een bosrijke omgeving maken Aerdenhout al jarenlang tot een van de meest geliefde Nederlandse plekjes om te wonen. Als onderdeel van de gemeente Bloemendaal zijn Haarlem, Amsterdam en Schiphol nooit ver weg en liggen winkels, scholen, verenigingen, het NS-station en andere voorzieningen allemaal comfortabel op loopafstand. Kortom, Aerdenhout heeft alle ruimte om je uit te leven.

Je bereikt de woning door de van Vollenhovenlaan, een van de mooiste straten van Aerdenhout waar alleen plek is voor wandelaars, fietsers en bestemmingsverkeer.
Je bereikt de woning over de oprijlaan, omringd door mooie bomen en vergezichten over eigen terrein.
Je parkeert je auto op eigen terrein of in de ondergelegen garage.
Achter de imposante voordeur bevindt zich de hal met garderobe en toilet. De hal is centraal gelegen in de woning en de woning heeft allerlei niveauverschillen.
Aan de achterzijde is de keuken met toegang naar de tuin, de woonkamer met open haard is hoger gelegen en heeft prachtige hoge plafonds. Grenzend aan deze warme woonkamer ligt een heerlijk dakterras op het zuiden. Vanaf hier kijk je de tuin in. Aan de andere zijde van de woning zijn drie ruime slaapkamers en de eerste badkamer met wastafel en douche. De ‘hoger gelegen’ slaapkamer (op de bovenste woonlaag) heeft ook nog een flink balkon van ongeveer 12 vierkante meter aan de zuidkant. Deze royale slaapkamer heeft een eigen ruime badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet.
In de garage die lagergelegen is kunnen meerdere auto’s staan en is voldoende bergruimte.
Ook lager gelegen is een riante tuinkamer. Onder de laminaatvloer bevindt zich nog een heus zwembad maar dit is niet meer in gebruik.
En om het helemaal af te maken ligt in de achtertuin je eigen bos! Volop privacy en leefruimte dus.

Kortom een prachtige plek, een riant perceel en jaren zeventig villa. Ga je deze moderniseren of…
Bouw je hier je eigen droomhuis want er zijn mogelijkheden genoeg.

Ligt jouw toekomst op de Van Vollenhovenlaan 1 in Aerdenhout maak dan een afspraak met Maarten.