Skip links

Hartenlustlaan 13
Bloemendaal

Vraagprijs
Koopprijs
€ 1.050.000,- k.k.
Woonoppervlakte
180 m2
Type
Appartement
Bouwjaar
1902

Kenmerken

Status
Ingetrokken
Perceel OPP.
Aantal Kamers
4
Aantal Slaapkamers
3
Aanvaarding
In overleg

Appartement gelegen op begane grond en 1e verdieping van 180m2!

Deze prachtige, karakteristieke, vrijstaande villa ‘Blomstergarden’ staat op loopafstand van de gezellig winkelstraat in Bloemendaal. Dit huis met rijke historie is in 1902 gebouwd door architect Foeke Kuipers, o.a. bekend van de Industrieële Club op de Dam en hotel De Roode Leeuw op het Damrak, beiden in Amsterdam. En nu we toch bezig zijn: de bekende dichteres Giza Ritschl heeft de villa ruime tijd bewoond. En nu is het tijd voor nieuwe bewoners.

Inmiddels zijn alle procedures doorlopen en kan de woning gesplitst worden in twee appartementsrechten (Hartenlustlaan 13 en Hartenlustlaan 15). Op papier is hiervoor alles klaar, de vergunning is verleend door de gemeente en voor de uitvoering heb je als nieuwe eigenaar nog alle vrijheid om je keuzes te maken, te verbouwen en je eigen, finishing touch te geven. Deze aanbieding betreft Hartenlustlaan 13, een appartement gelegen op de begane grond en 1e verdieping. Naast het gebruik als woonhuis is Hartenlustlaan 13 door de indeling op de begane grond ook uitermate geschikt als woning met kantoor aan huis. Kortom, er is veel mogelijk!

Niets in deze villa is standaard: wat een mooie, ruime, speelse indeling! Wat een schitterende authentieke stijlkenmerken zijn er nog aanwezig! En wat een heerlijke lichte kamers. De hoge plafonds en de vele ramen zorgen voor een ruimtelijke en prettige sfeer.

De zonnige achtertuin kan in overleg worden gesplitst.

Bloemendaal als woonplaats heeft veel te bieden. Het beschikt over meerdere beschermde natuurgebieden, strand en duinen. Ook op cultureel, sportief en culinair vlak kun je hier volop genieten. Van gezellig eetcafé tot sterrenrestaurant en openluchttheater Caprera tot diverse topsportverenigingen.

Past dit bij jou? Maak dan snel een afspraak.

Indeling Hartenlustlaan 13 (woonoppervlakte 180m2):
Begane grond:
Entree, vestibule, ruime hal, toilet, ruimte waar woonkeuken gerealiseerd kan worden, woonkamer met erker, werk-/woon-/slaapkamer, middels statig trappenhuis met bordestrap naar…

1e etage:
Overloop, slaapkamer met erker, slaapkamer met wastafelmeubel, badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
• VvE in oprichting
• Indicatieve servicekosten € 75,– per maand
• Notariskeuze verkoper
• Energielabel F
• Rookkanalen vernieuwd
• Fundering op staal
• Op 5 minuten loopafstand van station Bloemendaal
• Ruime keuze in goede lagere en middelbare scholen op korte afstand van de woning
• Maatvoering indicatief