Skip links

Koralensteeg 6
Haarlem

Vraagprijs
Koopprijs
€ 299.500,- k.k.
Woonoppervlakte
63 m2
Type
Appartement
Bouwjaar
1988

Kenmerken

Status
Verkocht
Perceel OPP.
Aantal Kamers
3
Aantal Slaapkamers
2
Aanvaarding
In overleg

Fijn ruim 3-kamer appartement in de Oude Stad, nabij Haarlem Centrum

Dit appartement heeft verrassend ruime kamers en bevindt zich op de begane grond. Als je de woning binnenkomt, heb je rechts direct de hoofdslaapkamer, loop je een stukje verder de gang in kom je bij de 2e slaapkamer, die nu als praktijkruimte wordt gebruikt, en links de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Aan het eind van de gang is een kast met de C.V.-ketel.
Ga je bij binnenkomst naar links, dan bevindt zich daar een toilet en deur naar de woonkamer met open keuken.
Via beide slaapkamers heb je toegang tot een kleine tuin op het zuiden, uit de wind, waar je zelfs in januari in het zonnetje al lekker buiten kunt zitten.

Je woont relatief rustig, aan de overkant van het Spaarne, in de Oude Stad, de Burgwal-buurt, van waaruit je overal snel naar toe kan: zo in het centrum, zo op de snelweg, zo bij de winkels in de Amsterdamse buurt en parkeren gaat prima!
En stel je eens voor: zaterdagochtend, je staat rustig op en loopt naar je favoriete koffietentje in het centrum voor een lekker ontbijtje, kopje koffie, krantje …. Je ziet en voelt de stad ontwaken. Wat een heerlijke start van het weekend. Dat kan als je hier woont.
En hou je van natuur? Dan kun je je hart ophalen met duinmeren, waterplassen, zwembaden, het strand en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland op korte afstand.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 63m2
• Parkeervergunning aan te vragen
• Ligging in de Oude Stad Haarlem, de Burgwal-buurt
• 5 minuten lopen naar Haarlem Centrum
• Servicekosten € 153,-
• Oplevering kan snel