Skip links

Pieterstraat 2
Haarlem

Vraagprijs
Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Woonoppervlakte
33 m2
Type
Woonhuis
Bouwjaar

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Perceel OPP.
84 m2
Aantal Kamers
3
Aantal Slaapkamers
2
Aanvaarding
In overleg

Een echte opknapper midden in Haarlem Centrum!

Als je een glimlach op je gezicht krijgt als je deze foto’s ziet, er direct allemaal ideeën in je opkomen over hoe het kan worden en je handen gaan jeuken…. dan ben jij degene die wij zoeken voor deze woning. Hier moet alles gebeuren en dan bedoelen we ook alles! Er is een bouwvergunning afgegeven, maar verder is het aan jou. Om je te inspireren hebben wij vast tekeningen toegevoegd. Hierop kun je ook zien dat de woning uitgebouwd kan worden naar 90m2!
In potentie dus een fijne woning waar je ongetwijfeld heel prettig zult gaan wonen. Aan de locatie zal het niet liggen, die is top: midden in de ‘oude’ stad nabij het centrum, maar met de rust en sfeer van een dorp.

Indeling:
Begane grond:
De entree is aan de zijkant van de woning en je komt direct in de kamer met aan voorzijde ramen en achterzijde een open trap naar de eerste verdieping. Het pad aan de zijkant loopt door in een diepe achtertuin;

Eerste verdieping:
via de open trap kom je in, nu nog, één grote ruimte met aan de achterzijde een raam en aan voorzijde een vlizotrap naar de tweede verdieping;

Tweede verdieping:
dit is de zolderverdieping met een nokhoogte van 2,64 mtr en balklaag van 1,66 mtr. Op deze verdieping bevinden zich de C.V.-ketel en een wastafel.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlak 32,8 m2; Perceeloppervlak 84 m2
* Geregistreerd energielabel G
* Omgevingsvergunning aanwezig (kunnen geen rechten aan worden ontleend)
* Bouwtekeningen beschikbaar
* Op loopafstand van Haarlem Centrum
* Fietsafstand strand, duinen, sportfaciliteiten
* Openbaar vervoer en uitvalswegen naar Amsterdam, Den Haag, Schiphol nabij