Skip links

Romeinenstraat 1
Haarlem

Vraagprijs
Koopprijs
€ 690.000,- k.k.
Woonoppervlakte
141 m2
Type
Woonhuis
Bouwjaar
1936

Kenmerken

Status
Verkocht
Perceel OPP.
190 m2
Aantal Kamers
7
Aantal Slaapkamers
5
Aanvaarding
In overleg

Charmante, sfeervolle 30’er jaren hoekwoning met garage

Als je op zoek bent naar een fijn familiehuis, dan nodigen wij je graag uit deze charmante 30’er jaren woning te komen bezichtigen! Hier kun je echt een warm thuis creëren voor je gezin. De woning heeft een upgrade nodig, dat laten de foto’s zien, maar zit nog boordevol leuke authentieke details die de basis vormen van een natuurlijke, warme sfeer. Met 5 slaapkamers, tuin en garage is deze woning ideaal voor een gezin.

Aan de voorkant kijk je mooi weg over de Jan Gijzenvaart waar ’s zomers boten varen, wordt gesupt en ’s winters geschaatst.
Ben je niet bang om je mouwen op te stropen en vind je het leuk om de binnenhuisarchitect in je te laten spreken, dan is dit de uitgelezen kans om je dromen uit te laten komen.

De woning ligt in het kindvriendelijke en zeer gewilde Haarlem-Noord. De wijk Dietsveld is extra geliefd bij gezinnen met opgroeiende kinderen vanwege het dorpse, groene karakter en alle wenselijke faciliteiten in de buurt.

Zo tref je op loopafstand een supermarkt, basis- en middelbare scholen, kinderopvang, kinderboerderij, speeltuin, bibliotheek, horeca en zwembad de Planeet.
Het station van Haarlem is binnen 10 minuten met de fiets te bereiken en nog eens 5 minuten later sta je midden in de Haarlemse binnenstad met zijn culinaire en culturele voorzieningen.
Ook de afstand tot de Oosterplas, duinmeer ’t Wed, duinen en strand is gering en met de fiets eenvoudig te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Vestibule met meterkast, hal met trapkast, toilet, woonkamer-en-suite met originele schouwen, erker en zijkamer, keuken

Eerste verdieping:
Overloop, aan de voorzijde zijn de 2 kamers doorgebroken zodat hier een ruime hoofdslaapkamer is met openslaande naar balkon. Aan de achterzijde een tweede ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en de badkamer met ligbad en wastafel.

Tweede verdieping:
Open zolderruimte met ruimte om je wasmachine te plaatsen. In totaal zijn er 3 kamers op de zolder.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte 141 m2
* Fundering op staal
* Energielabel G
* Bouwkundig rapport aanwezig
* 5 slaapkamers
* Notaris verkoper