Skip links

Heemsteedse Dreef 142
Heemstede

Vraagprijs
Koopprijs
€ 850.000,- k.k.
Woonoppervlakte
211 m2
Type
Woonhuis
Bouwjaar

Kenmerken

Status
Verkocht
Perceel OPP.
444 m2
Aantal Kamers
8
Aantal Slaapkamers
4
Aanvaarding
In overleg

Een klassieke jaren dertig twee-onder-een-kapwoning aan de Heemsteedse Dreef.
Een ruim opgezette woning met veel originele details, een lekkere zonnige tuin, veel privacy en dat alles kun je helemaal naar eigen wens gaan verbouwen.

Helemaal Heemstede
Van Adriaen Pauw tot Jacob van Lennep: vele hoge heren kozen er vroeger voor om hun buitenplaats te bemachtigen in Heemstede. En dat is niet zo gek. Gelegen tussen strand en stad vormt het dorp een oase tussen het groen, het water en de duinen. Tegenwoordig maakt dat Heemstede tot één van de meest gewilde plekken om te wonen. Heemstede vormt een eigen gemeente en ligt nabij Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Winkels, verenigingen, het NS-station Heemstede-Aerdenhout en andere voorzieningen liggen allemaal op comfortabele afstand. Basisscholen zijn op loopafstand. Dus kruip in de huid van de heren uit het verleden en word, net als zij, helemaal Heemstedenaar.

Begane grond
Een riante voortuin met ruimte om meerdere auto’s te parkeren. Mooie ruime entree met veel originele details en je krijgt meteen het idee dat de woning ruimer is opgezet dan andere woningen. Ruime hal met originele tegeltjes, toilet, toegang naar de kelder en een kamer en suite. Aan de voorzijde een royale, brede woonkamer en aan de achterzijde de eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. Een ideale optie zou hier zijn om de woning nog uit te bouwen of in ieder geval de muur naar de keuken open te breken en er een gezellige woonkeuken te creëren. De keuken is nu dicht maar ruim en steekt iets uit ten opzichte van de achtergevel. De tuin ligt op het oosten maar is zonnig, diep en extra breed. Je kan achterom en hebt voldoende bergruimte in de garage.

Eerste verdieping
Een overloop met aan de achterzijde een kleine kamer en een ruime slaapkamer met inbouwkasten en een balkon. Aan de voorzijde is de badkamer en een tweede royale slaapkamer met inpandig balkon. Er is een mogelijkheid om de badkamer groter te maken door het balkon bij de badkamer te trekken.

Tweede verdieping
Een open zolder, met een hele hoge kap, 2 riante bergruimtes en een bergvide. Hier is voldoende ruimte om meerdere slaapkamers en een tweede badkamer te creëren.

Kortom een heerlijke, ruime, op te knappen, twee-onder-een kap villa. Gaan jouw handen al jeuken? Ligt jouw toekomst op de Heemsteedse Dreef 142? Maak dan een afspraak met Maarten!