Skip links

Te Winkelhof 39
Heemstede

Vraagprijs
Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Woonoppervlakte
68 m2
Type
Appartement
Bouwjaar
1979

Kenmerken

Status
Verkocht
Perceel OPP.
Aantal Kamers
2
Aantal Slaapkamers
1
Aanvaarding
In overleg

Prachtig, modern appartement in hartje Heemstede!

Heb je je appartement net helemaal opgeknapt, ben je klaar om te genieten, komt opeens je droombaan voorbij aan de andere kant van het land!
Voor de verkoper even slikken, maar voor jou dé kans: dit appartement is net helemaal opgeknapt, instapklaar, hier hoef je alleen nog je eigen spullen neer te zetten!
Als je binnenkomt, word je verrast door het licht en de ruimte. Dat is mede gecreëerd door de wit gestucte wanden en de lichte pvc-vloer, die mooi doorloopt van de woonkamer via de hal naar de onverwacht ruime slaapkamer. Dit waren eerst 2 slaapkamers en zou eenvoudig weer teruggebracht kunnen worden naar die originele indeling.
Het leuke, grote zonnige terras ligt op het oosten, maar ook de zuidkant ligt volledig vrij, waardoor je ’s zomers tot 17:00 in alle privacy heerlijk in de zon kunt zitten!
Tenslotte behoren bij dit appartement nog twee bergingen in de kelder, waar je meer dan genoeg ruimte hebt om meerdere fietsen, kasten en zelfs een werkbank kunt plaatsen.
Is dit het appartement waar je altijd al van hebt gedroomd? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met Maarten!

Indeling:
Parterre
Algemene ingang, via een trap loop je naar de

Tweede etage
Je komt binnen in de hal en hier bevinden zich een modern toilet, luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting; loop je naar rechts dan kom je in de ruime slaapkamer (ca 23m2) met inbouwkast over de volle breedte; ga je naar links, dan kom je in de living (ca. 33m2) met open keuken v.v. inbouwapparatuur en deur naar het dakterras (ca. 15m2) dat zich over de hele breedte van het appartement uitstrekt.

Kelder:
Hier bevinden zich 2 bergingen (ca. 7m2 elk) voor je fiets of andere spullen die je niet direct nodig hebt, maar waar je wel makkelijk bij wilt kunnen.

De locatie van het appartement is geweldig, met name als je sportief bent en van de natuur houdt. Binnen 5 minuten loop je al in het Groenendaalse bos. Hoe fijn om ’s morgens, voordat je naar je werk gaat, daar je dag op een ontspannen manier te starten. In het weekend loop je in 10 minuten voor een langere wandeling naar Landgoed Leyduin en de Waterleidingduinen. Sowieso is de omgeving heerlijk groen en wil je toch even genieten van de reuring van de stad, fiets dan in 15 minuten naar het centrum van Haarlem of pak de trein: station Heemstede-Aerdenhout ligt op 5 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 68m2
• Volledig verbouwd in 2021 (keuken, badkamer, toilet, vloerafwerking, C.V.- combiketel en leidingwerk vernieuwd, wanden en plafonds gestuct en geschilderd)
• Ligging op loop-/fietsafstand van de bekende Binnenweg/Raadhuisstraat en station Heemstede-Aerdenhout
• Supermarkt om de hoek
• Gunstig ten opzichte van duinen, bos, strand
• Ruim en zonnig dakterras met veel privacy
• Servicekosten € 141,38 (appartement) en € 14,14 (per berging)
• Oplevering kan snel